tirsdag den 22. marts 2011

Sommerfornøjelser, en STOR tak og forårsopfordring!

Bente fra blogkvinder +40 er begyndt at snakke om SOMMER....! Og jeg vil da gerne være med :)
 Selvom foråret først for alvor sætter ind lige nu!

Svært at vælge bare én sommerfornøjelse, for sommeren er jo én lang fornøjelse. Meeeen, det bedste er da de dejlige sommersøndage i haven, hvor familien kommer til lidt mad og hygge, ikk´? Eller er det de der varme dage (og nætter) i Portugal? Eller sommeraftener, hvor vennerne kommer til et glas vin, og man simpelthen ikke kan tage sig sammen til at gå i seng? Eller et par timer i solen med den gode bog? Fisk på grill? Smukke, overdådige krukker med blomster? Eller, eller, eller....

Så har jeg ledt for at finde et dejligt sommerfoto...(og der er mange), men valget faldt på mopsen i solen i hængesofaen! For er der nogen, der elsker solen og nyder at ligge i hængesofaen, så er det hende!
Et par hæklede ugler er flyttet ind hos mig. Begge er faktisk flyttet ind i min håndtaske: Snot-uglen skal "styre" mine papirlømmetørklæder, og den lille lila skal ha´ styr på min nøgle. Opskrifterne har jeg funde her


Og så har jeg lært at lave disse sjove balloner her. Jeg har sar et lille bånd omkring og en kunstig blomst i. Fin forårs/påskepynt, ikk´? Glæder mig til at introducere dem for det ældste barnebarn!Og det er præcis det, jeg gerne vil takke for.....At så mange derude, med så kreative og skønne idéer, deler ud og deler ud.....DET skal I ha´ en KÆMPESTOR tak for.
Her på falderebet kommer en lille opfordring til alle, der kigger med:

Lyt til denne skønne forårssang, som er min "den bedste"! Har du osse en, så send gerne et link sammen med en kommentar....Så har vi gang i en lille forårsleg, der kan minde os om at nyde nuet.6 kommentarer:

 1. Du fik lige samlet en perlerække af sommerfornøjelser.. dejligt og som jeg glæder mig. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er Snotuglen da bare skøn!!!! Alene navnet giver mig lyst til at hækle den :-) Åh, ja, sommer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 3. Billedet af din hund er bare skøn. Jeg har selv to cairnterrier og de elsker også bare at slikke solskin.... så kom bare an, forår og sommer.

  SvarSlet
 4. Hej!
  Tak for dit besøg og kommentar!
  Jeg nød virkelig din blog.
  Kisses

  SvarSlet
 5. http://www.youtube.com/watch?v=lBmyxiKC6ns

  Åh hvor er det forår ventet med længsel. Pludselig går man rundt og er glad i låget, og ved ikke rigtigt hvorfor. Det er forår!

  Knus Elsebeth - mit-stuff

  SvarSlet
 6. @ Inge: og kunne såmænd nok blive ved med at finde dejlige sommeroplevelser!
  @ Lea: Ja, den er herlig, dog lidt for stor (eller jeg hækler løst!) Er ved at lave en mindre udgave :)
  @ Dorte: Mopse er skøn, men pt ligner mit gulv næsten en rya. Burde støvsuge dagligt :)
  @ Mirian : Obrigada :)
  @ Elsebeth: Skøn sang, fuld af forår og humor!

  SvarSlet