fredag den 11. marts 2011

Fridag til fru Martins...og mopsen!


Mopse og jeg har holdt fridag sammen....tror hun mener noget andet med fridag! Vi startede med en gåtur i regn og blæst, og det er ikke lige mopses kop te! Hjemme igen skulle der sorteres vasketøj, og her ville mopse rigtig gerne "hjælpe til ". Heldigvis er hun altid nem at lave en byttehandel med.

Så var turen kommet til at mopse skulle rengøres! Først en omgang med børsten, som egentlig ikke er ret god, men har svært ved at finde noget bedre egnet!

Og mon ikke mopse fælder....

Vask af næsefolden og bagen skal til, når man ikke selv kan nå. Og mopse bryder sig ikke om det. Næsefolden blev renset med klorhexidin.....og til sidst lidt creme på "spidsen" af næsen.

Man gør, hvad man kan for at slikke det af!

Til sidst et velfortjent hvil i en nyvasket seng!
og vasketøjet...ja, det hænger fint med de nye klemmer. Når det nu blæser "en halv pelikan", så der det rigtig godt at bruge en ...ja, hvad hedder sådan en egentlig? Edderkop....blækspruttearm....what ever. God er den i hvert fald til at holde på tørrestativet i stormvejr!


Hvem var det så, der sagde forår.....det både sner, hagler, regner og stormer her. Minder mest af alt om efterår! Såååååå, indendørs-sysler er vist at foretrække:Smuk som et stjerneskud....det er hvad den lille pige, der har lavet den her, er! Hun har fået skoldkopper og vi har netop set dem via Skype. En rigtig god opfindelse til f.eks. bedsteforældre :) der savner børnebørnene!
Ja, og jeg indrømmer blankt, at jeg har alt for mange sko (og støvler...og sandaler)....men i dag blev bunken reduceret med 3 par (og 3 på vente). Men tænk sig, at man alligevel aldrig liiiige har dem, der passer netop til den anledning eller det tøj! Godt at få ryddet op i skabet.....(og nu er der faktisk plads til et par forårssko).


Jeg læser denne bog i øjeblikket, og det er noget af det bedste, jeg har læst længe. Forfatteren Haruki Murakami er japaner, og han skriver fantastisk...let og elegant. Bogen er en fabel, og der veksles mellem realisme, for det næste øjeblik at være drømmeagtig og mystisk. Det er helt sikkert ikke sidste gang Haruki Murakami ligger på mit natbord (eller bare hans bog)!


Aben fik sig et snoet halsbånd med en træperle i dag! Og spiralen laver man sådan her: hækl det antal langmasker du ønsker. Vend, og hækl 3 fastmasker i hver langmaske...sådan! Heeej, min første DIY !!!


Hva´ (h)uglen...de var ret sjove og hyggelige at lave...


Og nu, venner..nu står den på meget nem og rimelig sund aftensmad:og så ellers:

                                                   FREDAGS-HYGGE med benene oppe!
Rigtig god weekend til alle jer der kiggede med her.


1 kommentar:

  1. Herhjemme er bad heller ikke et hit hos vovserne ;)

    SvarSlet