søndag den 13. februar 2011

Strandtur, papirklip, hæklerier og masser af weekend-hygge!

 Lørdag formiddag brugte vi: mand, barnebarn, mops og jeg, på en alletiders skøn tur til stranden. Mopsen er ret morsom at have med til vandet. Hun gør en del af bølgerne, og ser så stolt ud, når de ruller ud....for bare at rulle ind til en "omgang skældud" igen!


Barnebarnet fandt den fineste hjerteformede sten, som hun skrev FAR på med tusch, og gaven blev pyntet med flag, fordi far har fødselsdag i morgen...Hurra....


Hjemme stod den på papirklip: Vi har lavet store, flotte blomster, som blev brugt til bl.a. at sætte i håret.
Og af alt "fraklippet" lavede barnebarnet den sødeste figur, som skal pynte hjemme på væggen på hendes værelse (farmoren ville ellers gerne have haft den, men nej. Man kan ikke vinde hver gang :D)


Jeg har købt Barbapappa krus....til alle børnebørn. Og så mente det ældste barnebarn, at der manglede sådan nogle bordskånere til krusene.... det var jo en rigtig go´ idé! Nu skal der bare laves flere!
Mad skulle der også til her i weekenden: pandekager med fyld, fiskefrikadeller, boller i karry og så disse fantastiske rosin-madder. Det var alt sammen noget, der faldt i en 4½-årigs smag....Dejligt!

Og så slutter vi denne skønne weekend af med en omgang bagværk: Boller med hasselnødder, waldnødder, mandler og chokoladestykker.....
Håber de bliver gode!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar