torsdag den 27. januar 2011

Spejder efter forår...


Jeg ved det er for tidligt! Men der er altså ligesom lidt forårsagtigt i dag. Mopse og jeg havde en skøn gåtur...med hvert vores fokus! Og nu...nu skal der så laves en art-money, så pensler og maling er fundet frem. Det bliver måske til lille forårsbillede? Hvem ved! 

onsdag den 26. januar 2011

Jeg sætter min hat, som jeg vil!


Hatte, hatte og atter hatte!
Jeg har syet pilleæsker i lange baner...ikke lige nu og her, men for nogen tid siden. Har stadig nogle tilbage og vil derfor forsøge mig med en GIVE AWAY!
SÅ...til alle ( ;)) der følger denne blog, vil der være et lod, og d. 1. feb. trækkes der en vinder! Vinderen trækkes ikke af mig alene.... Nej, den lille tykke skal nok hjælpe til! 

fredag den 21. januar 2011

Er der mon noget, der hedder månenedgang?!

Dette smukke syn mødte mig i morges, da jeg stod op. "Månenedgang" med lysende blå farve, sart rimfrost og fuldstændig stille vejr. Efter en lille uges tid med den hårdeste influenza ever, var det skønt at indånde den friske morgenluft.
Sidst på dagen gik turen til apotek og materialist: Vitaminer (+50 ...:)), Bio-Strath, hørfrøolie og andre remedier der kan fremme energien, bidrog til min pengepungs absolutte slankekur! Som om jul, tandkroner, bilreperationer og ny elmåler ikke havde gjort nok!
Nå, skidt..det var et fantastisk vejr at være ude i, så barnebarnets "fuglefoderkugleautomat" måtte lige fyldes igen, et par krukker rengøres og frosne hunde-høm-hømér samt nytårsraket-nedfald fjernes fra græsset.

søndag den 16. januar 2011

Søndagsbag!

 Da jeg forleden besøgte Sigfrieds kaffebar med en god veninde, blev jeg inspireret til at lave disse kanel/mandel/rosin/mm-stænger. Opskriften kan du finde her. De er sørme goé, både til te og kaffe :)

fredag den 14. januar 2011

Tø og sjap og halsedisser!

Mon det så er slut med sneen nu?!
Her i stuen strikkes der halsedisse-tørklæde-hoved-sager! Nemt stykke håndarbejde, der gør go´ gavn! Jeg laver dem af en blandingsgarn med mohair. Sådan omkring 60 masker på pind 10, og så bare frem og tilbage i ret! Skønt!


tirsdag den 4. januar 2011

For nogle år siden, ganske mange efterhånden, kastede jeg mig ud i et strikkeprojekt fra Kaffe Fassett´s "Den fantastiske strikkebog". Trøjen blev aldrig færdig, og nu skal det, der er "omsættes" til noget brugbart! Overvejer et par puder, en vest, tøjdyr eller ?. Gad vide hvorfor jeg nogensinde gik i gang med så stort et projekt. Havde lavet en trøje en gang før som endte med at få ærmer af fløjl :)
Nå, men allerførst skal jeg en tur på Silkeborg Museum og se udstillingen colourful inspiration.